Keress pénzt az interneten a Fiverr.com-al

By November 15, 2016 Earn money

Keress pénzt az interneten a Fiverr.com-al


Nehézség:

Sværhedsgrad

Szükséges idő:

Tidsforbrug

Jövedelemszerzési:

Indtjeningspotentiale

Àtlag órabér

0
huf.

Onlinepenzkereses score:

Szórakoztató pénzkereseti módszerek a Onlinepenzkereses.hu-n

A Fiverr egy internetes piac apróbb munkákra és szolgáltatásokra (gig), amik átlagos emberek által is kivitelezhetőek, a saját otthonukból dolgozva. A Fiverr nagyon komoly fejlődésen ment keresztül, mostanra 19,9 millió munkát és több mint 4000 új szolgáltatást ajánlva 120 kategóriában.

Tjen penge på Fiverr hjemmesiden

A Fiverr koncepciója egyszerűen hogy összekösse az apróbb munkák és szolgáltatások eladóit és a vevőit. Minden alap szolgáltatás a Fiverr-n 5$, de az sem szokatlan a vevőktől, hogy extra megrendelést adjanak le.

Habár az alap gig (meló) ára 5$, több mint a gigek fele a Fiverr-n valahol 10$ és 100$ között kel el. Ez a prémium hirdetések növekvő számának köszönhető, amivel akár 500$-t is kereshetsz hirdetésenként.

A Fiverr-n minden szolgáltatásra a ‘gig’ – meló – szóval hivatkoznak és mindenféle kreatív és őrült gig-t fogsz találni, a világ minden tájáról.

A Fiverr-n árult gig-k magukba foglalnak grafikus tervező munkát, a céged promócióit, közösségi hálózatot, hirdetést, vicces videókat, fordításokat és írásbeli szolgáltatásokat.

A különböző gig ajánlatokon végigmenve gyorsan tisztázódik, mennyi különböző dolgot és szolgáltatást biztosítanak az emberek a Fiverr-n. A legjobb dolog a Fiverr-ben? – bárki feliratkozhat és elkezdheti ajánlani a saját kis melóit.

Hogyan keressünk pénzt a Fiverr-n?

A kezdeti lépések egyszerűek a Fiverr-n. Ha követed az alábbi 4 lépést, pillanatok alatt készen leszel:

  • Találd ki milyen melót ajánlj
  • Regisztrálj a Fiverr.com-n
  • Mutasd be a szolgáltatásod akár egy bejegyzésben, videón vagy mindkettőben
  • Kezdj el pénzt keresni

Mialatt kiötlöd a megfelelő szolgáltatást amit biztosítanál a Fiverr-n, nézd meg hogy más eladók mit csinálnak és írnak, hogy sikeresek legyenek. A Fiverr lehetőséget ad a melók rangsorolására a ‘legnépszerrűbb’ és ‘legtöbbet eladott’, ami irányt mutathat milyen típusú szolgáltatásokat keresnek. Szintén gyűjthetsz néhány ötletet a saját szolgáltatásodhoz.

Találd meg a megfelelő képet a melódhoz

Ahogy átnézed a különböző melókat a Fiverr-n, gyorsan észreveheted hogy némely gig-k sokkal ügyesebb profil képpel rendelkeznek mint mások. Menj biztosra és olyat válassz ami kitűnik. Talán jó ötlet megnézni mások profiljait, azokét akik általánosságban jól teljesítenek. Mindig használhatod a picfont.com, hogy létrehozz egy profil képet, de miért ne gondolkoznál kreatívan és hagynád hogy valaki a Fiverr-n készítse el a gig-d?


Készíts egy jó leírást a melódhoz

Gondolkozás nélkül fordíts időt egy jó leírásra, mert ez a boltod ‘kirakata’, mint a szolgáltatások eladója. Tehát a lehetséges vásárlók összezavarása egy gyenge leírással vagy hiányos, létfontosságú információkat nem tartarlmazó írással, egyszerűen az egészet meg fogja hiúsítani. Éppúgy mint a profil képek és inspiráció szerzésével másoktól, a leírással is hasonlóképpen kell eljárni. Ahogy átnézed a különböző profil képeket és gig leírásokat a Fiverr-n, elég nyilvánvalóvá válik, hogy néhány eladó nem veszi túl komolyan az üzletüket – Te ne kövesd el ezt a hibát. Apropó.. csak még egy dolog a profil képedhez és leírásodhoz kapcsolódóan. Mindenképpen azoktól az emberektől szeretnél tanulni akik sikeresek, de ne másold vagy lopd el az ő leírásukat, mert kizárhatnak vagy mégrosszabb.


Használd a megfelelő címkéket/kulcsszavakat

Nagyon fontos hogy a megfelelő címkéket és kulcsszavakat használd a melódhoz, hogy biztosítsd a gig-d a legjobb osztályzatot kapja amikor a vásárlók speciális szolgáltatású ajánlatok után kutatnak


Készíts egy bemutatkozó videót

Lehetőséged van videót hozzáadnod, hogy kreatív módon hirdesd a melód, amivel kitűnhet a gig-d. Egy videó használata nagy valószínűséggel növelni fogja az osztályzatod és a rendelések számát. Használhatod például a Video Maker FX-t, hogy egy megkapó videót készíts a melódhoz. A lényeg, hogy a lehetséges vevők gyakran jobban szimpatizálnak olyan eladókkal akiknek van rövid bemutatkozó videója.

Mennyibe kerül?

Semmibe sem kerül feliratkoznod a Fiverr.com-ra, de levonnak egy 20%-os részesedést a kereseteidből. Ez azt jelenti, hogy amikor 5$-ért eladsz egy gig-t, a Fiverr levesz magának 1$-t, Te pedig 4$-t kapsz a számládra. Ezután használhatod a pénzed hogy szolgáltatásokat vásárolj másoktól a Fiverr-n, vagy kiutalhatod a pénzt a PayPal számládra. Ne felejtsd el, hogy a kiutalásért a PayPal is levon egy kis részesedést.

Mennyit kereshetek?

Eleinte talán kisebb 5$-s melókkal kéne tesztelned a terepet, majd fokozatosan felépítve az üzleted és hírneved a bevételeid is követni fogják azt. Új tagként a Fiverr-n a ‘1es szintű eladóvá’ lépsz elő, amint 30 napig aktív vagy és teljesítesz 10 melót. Ahogy lépsz előre a szinteken, lehetőséged lesz magasabb alapárat kérni a melóidért. Valójában nincs legfelső határ abban a tekintetben hogy mennyit érhetnek el a bevételeid, mert – többé kevésbé – ez csak két dolgon múlik: Van bárki által kereslet a szolgáltatásaidra? Mennyi erőfeszítést vagy hajlandó beletenni? Megjegyzés: bármikor kiutalhatod a kereseted a bankszámládra a PayPal használatával, amikor csak akarod.

Olvass többet a kereseti módszerről

Néhányan a legtehetségesebbek közül a Fiverr-n, akik sok pénzt csinálnak, egyszerűen másokat alkalmaznak hogy elvégezzék a munkájukat. Természetesen ezek a fajta munkák nem a legnehezebbek, olyasmik lehetnek mint logó tervezés, kreatív írás, blog írás, stb. Talán meglepetésként ér, de ha hajlandó vagy időt és erőfeszítést áldozni rá, mindenképpen lehetséges tisztességes pénzt keresni ezzel és számos ember ilyen módon él meg. Ki tudja, felső korlát nélküli keresettel talán épp Te leszel a Fiverr következő legsikeresebb eladója?

Sok szerencsét!

Ki van mögötte?

Az én nevem Kalle, és én személyesen minden pénzkeresési módszert kipróbáltam

kalle-jensen

Oldal alapitó

Leave a Reply